Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Nove presude Upravnog suda

1. januar 1970 - 00:00h | Autor slike: | Komentari: 2

Povodom najnovije presude Upravnog suda kojom se poništava rešenje kojim je smenjeno prethodno rukovodstvo opštine Vlasotince ,Miroslav Ljubenović . predsednik Opštinskog odbora pokreta socoijalista u Vlasotincu danas je održao konferenciju za novinare.
On je skrenuo pažnju strankama vladajuće koalicije u gradu , ali i na republičkom nivou da se mora prekinuti sa praksom protivzakonitih skupštinskih rešenja i da se mora učiniti sve da se na primeru Vlasotinca opravda visok rejting koji ima republička vlast .
Ljubenović je naglasio da u Vlasotincu ne funkcioniše ni izdavanje gradjevinskih dozvola elektronskim putem što je zakonska obaveza koja je morala biti realizovana kao I da ne funkcioniše zimsko održavanje puteva.  


Pored nezakonitih skupštinskih rešenja ,u praksi na lokalnom nivou u poslednje vreme dešavaju I politički progoni , posebno u slučaju bivšeg doirektora Doma zdravlja u Vlasotincu , koji je I bivši predsednik Opštinskog odbora SNS-a, a koji je sada političkom odlukom rasporedjen na mesto lekara u zdravstvenu stanicu Sastav reka u crnotravskoj opštini.

Komentari

miki 26. februar 2016. u 23:58h

Alo bre pa tek sad sam video ,ovaj bre Ljubenovic li je bi o predsednik -ej SRBIJO EJ VLASOTINCE MOJE-KUKU MNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

MIKI 26. februar 2016. u 23:56h

Alo bre pa tek sad sam video ,ovaj bre Ljubenovic li je bi o predsednik -ej SRBIJO EJ VLASOTINCE MOJE-KUKU MENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Pošalji komentar