MARKETING VLASOTINCE

POSAO - Televizija Vlasotince traga za kadrovima koji zele da doprinesu osvezenju naseg programa.Ukoliko ste Mladi , Lepi i Ambiciozni a pritom nemate posao javite se MARKETING Sluzbi Radio Televizije Vlasotince za poslove: marketng saradnik, spiker-voditelj, sms moderator. Svoje prijave mozete slati putem mail: marketing@vlasotince.tv                      putem telefon 062/313 274

Marketing saradnik  Potrebi marketing saradnici za rad na  terenu koji obuhvata teritorije: Leskovac,Bojnik,Nis,Pirot i Vranje)Prodaja reklamnog vremena                        (TV, Radio i Bilbordi)

Spiker-Voditelj Konkurs za navedeni posao je stalno raspisan. Ukolko smatrate da mozete da odgovorite izazovima koji podrazumevaju pojavljivanje pred kamerama, tacno i pravovremeno izvestavanje gradjana, i umesnosti za dobijanje poverljivih informacija obratite se nama putem gore navedenih adresa.

SMS Moderator Posao koji spaja, zabavu i profit, zadovoljstvo i odgovornost - da uzivate a pritom zradujete. I sto je najvaznije nemorate  rano da ustajete.

 

 
DA REKLAME KUPCE MAME

U slucaju zastupljenosti Vasih proizvoda na nasem podrucju smatramo da smo u mogucnosti da adekvatno izvrsimo prezentaciju istih, da u najkracem roku reklamni spot Vase firme i Vasih proizvoda (usluga) dospe do domova potrosaca i krugova poslovnih partnera na Jablanickom, delu  Niskog i delu Pcinskog okruga koje nasi radio i TV talasi stalno pokrivaju. U tom zajednickom cijlu ............

    

Radio GAGA Televizija Vlasotince

 

PREDUZECE ZA RADIO I TV

    DIFUZIJU DOO GAGA   VLASOTINCE

ul. Marka Oreskovica br.4 

16210 Vlasotince.

Televizija Vlasotince        tel. 016/877-297
Radio GAGA                     tel. 016/877-296
marketing                        tel. 062/313-274

                                                             
             Email:       radiogaga@vlasotince.tv

                               marketing@vlasotince.tv

                WEB        www.vlasotince.tv

               TV VlasotinceTV Vlasotince-YOUTUBE