TELEVIZIJA VLASOTINCE UŽIVO

 - Program i Televizije Vlasotince prihvacen je u Jablanickom okrugu,za koje podrucje se emituje, najpre od gradjana, a zatim i od svih relevantnih drzavnih organa,drustvenih organizacija, privrede i omladine kao program koji je u ovu sredinu uveo novi duh informisanja,kulturoloskog  pristupa svim temama, edukacije i zabave.

- Televizija Vlasotince nastala je 1996 godine, u pocetku pokrivajuci  samo teritoriju opstine Vlasotince. Ne zadugo  montiran je novi predajnik na koti Jastrebac te je signal pokrio citav Jablanicki kao i deo Pcinskog okruga.

 

- Hiljade zadovoljnih kupaca naseg medijskog prostora,kao i ishod anketa jedan su od glavnih ukazatelja naseg korektnog i profesionalnog odnosa u poslu kao i potrvrda nase inventivnosti

 

3890
2285
VINSKI BAL 2007 reportaza
1147
Ljubav na  Vlasotin. nacin
2345
pOPLAVA

Vlasotince

2345
sta nam fali

deo emisije

2345
VLASOTINACKA  televizija
2345
sO Vlasotince Delovi sednica

    

 

 

 

UZIVO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tv Vlasotince Vinski Bal 2009

Televizija Vlasotince

 predstavlja duh istoimene opštine. Oni su nadahnuti, ambiciozni i uprkos petnaestogodisnjem postojanju pioniri koji pred nama daju i davace pravu sliku onoga sto se dešava u Jablaničom okrugu.

Ne plaše se izazova !

Ne mare kada ih podcenjuju!

   Imaju samo jedan cilj i njime se vode.Nisu najveći i najači, tako mali a profesionalni, objektivni, iskreni i precizni  uzdižu se što im je vrlina. Sve što rade prezentuju na poseban način! Orjentisani su na želje gledaoca i trude se da nikada ne iznevere naše poverenje. Poštuju tradiciju, ali ne žele da ih vreme pregazi. Njihova redakcija je svesna, da dobar tim čine oni koji se pomažu i zajedno dostižu maksimum! Oni su brzi, hrabri, ambiciozni, u koraku s vremenom,   strastveni ali ne i pristrasni! To su oni!  

 

 

Televizija Vlasotince

10.09.2009 god. u Leskovcu

              

 

 

Zona pokrivanja RTV Vlasotince  : Lekovac,Vlasotince,Lebane,Medvedja,IPTV D1,GSS media,JustinTV

Водећи се неопходношћу да програмски елаборат буде реалан, и да се његова реализација одвија у року и по изложеном и дефинисаном распореду, настојали смо да обухватимо прагматичне теме,  на које нам указују истраживања која у редовним циклусима спроводимо код наших циљних група. Настојали смо приликом планирања програма да усагласимо и што оптималније искористимо расположиве капацитете и људске ресурсе, и да притом будемо свесни техничко технолошких ограничења како би избегли претенциозност у планирању и реализацији  програмских целина из програмског елабората.